ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

MCQ | Criteria for Completion of Testing in Software Engineering

Software Engineering | Criteria for Completion of Testing MCQ: This section contains the multiple-choice questions on Criteria for Completion of Testing in Software Engineering.
Submitted by IncludeHelp, on August 19, 2021

The completion criteria are what we use to determine whether we can terminate the testing or if we need to continue testing in order to achieve the goal of the testing session.

Here, you will find the MCQs on Criteria for Completion of Testing in Software Engineering. The MCQs will enhance the learning and knowledge base with respect to Criteria for Completion of Testing in Software Engineering.

Q1. How many criteria used in practice for completion of testing?

  1. One
  2. Two
  3. Three
  4. Four

Answer: C) Three

Explanation:

Mainly, there are three criteria used in practice for completion of testing.


Q2. A check against the test exit criteria is an essential the testing is completed.

  1. True
  2. False

Answer: A) True

Explanation:

Before we can declare that the testing has been done, we must make certain that the exit requirements have been met. Before bringing the testing process to a close, the product quality is assessed in relation to the test completion criteria.


Q3. If Exit criterion has not met, the test cannot be ____.

  1. Play
  2. Pause
  3. Stopped
  4. None of these

Answer: B) Pause

Explanation:

If exit criterion has not met, the test cannot be pause.


Q4. The completion criteria guide the selection of different techniques for ____.

  1. Test case design
  2. Test Management
  3. Development
  4. None of these

Answer: A) Test case design

Explanation:

The completion criteria serve as a reference for the selection of different strategies for Test case development.


Q5. Coverage is a very often used ____ criteria in testing.

  1. Measurement
  2. Completion
  3. Measurement and completion
  4. None of these

Answer: C) Measurement and completion

Explanation:

Coverage is a very often used measurement and completion criteria in testing.


ADVERTISEMENT

Q6. Completion criteria for the test may be specified,

  1. When failures detected against every testing effort has been successfully attained
  2. When we are able to identify that system benefits exceed the number of problems.
  3. When unable to detect any known serious defects
  4. All of the mentioned above

Answer: D) All of the mentioned above

Explanation:

Completion criteria for the test may be specified when failures detected against every testing effort has been successfully attained, when we are able to identify that system benefits exceed the number of problems and when unable to detect any known serious defects.


Q7. The two most common criteria for test completion,

  1. Stop when the scheduled time for testing expires
  2. Stop when all the test cases execute without detecting errors
  3. Both A and B
  4. None of the mentioned above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

The two most common criteria for test completion are stop when the scheduled time for testing expires and stop when all the test cases execute without detecting errors.


Q8. In the test plan the test manager describes the items to be tested, test cases, tools needed, scheduled activities, and assigned responsibilities.

  1. True
  2. False

Answer: A) True

Explanation:

The test manager outlines the things to be tested, test cases to be used, tools to be used, scheduled tasks to be performed, and responsibilities to be assigned in the test plan.


Q9. Business Associates define the objectives at the project level.

  1. True
  2. False

Answer: A) True

Explanation:

The objectives of a project are defined by the Business Associates who work on it. The project is implemented across individual processes/stages in accordance with the project acceptance parameters defined in the acceptance criteria.


Q10. QA defines the set of conditions that must exist before a unit of project work can commence,

  1. True
  2. False

Answer: A) True

Explanation:

Quality assurance (QA) describes the collection of conditions that must be met before a unit of project work can begin. It can also be used as a process control tool to help determine the cost-effectiveness of a project when it is implemented.



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT



Comments and Discussions


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

Languages: » C » C++ » C++ STL » Java » Data Structure » C#.Net » Android » Kotlin » SQL
Web Technologies: » PHP » Python » JavaScript » CSS » Ajax » Node.js » Web programming/HTML
Solved programs: » C » C++ » DS » Java » C#
Aptitude que. & ans.: » C » C++ » Java » DBMS
Interview que. & ans.: » C » Embedded C » Java » SEO » HR
CS Subjects: » CS Basics » O.S. » Networks » DBMS » Embedded Systems » Cloud Computing
» Machine learning » CS Organizations » Linux » DOS
More: » Articles » Puzzles » News/Updates

© https://www.includehelp.com some rights reserved.