Google AdWords Multiple-Choice Questions (MCQs)

Google AdWords is an advertising system Google developed to help businesses reach online target markets through its search engine platform and partner sites.

Google AdWords MCQs: This section contains multiple-choice questions and answers on the various topics of Google AdWords. Practice these MCQs to test and enhance your skills on Google AdWords.

List of Google AdWords MCQs

1. Digital marketing relies heavily on ____.

  1. Google Search Engine
  2. Search Engine Optimization
  3. Google AdWords
  4. Social Media Marketing

Answer: C) Google AdWords

Explanation:

Digital marketing relies heavily on Google AdWords.

Discuss this Question


2. Google AdWords is also known as -

  1. Google Words
  2. Google One
  3. Google Ads
  4. Google Marketing

Answer: C) Google Ads

Explanation:

Google AdWords is also known as Google Ads.

Discuss this Question


3. When was Google AdWords released?

  1. 23rd October 2000
  2. 23rd October 2001
  3. 23rd October 2002
  4. 23rd October 2003

Answer: A) 23rd October 2000

Explanation:

Google AdWords was released on 23rd October 2000.

Discuss this Question


4. The ____ program allows businesses to advertise their products, services, offerings, applications, as well as other products to internet users.

  1. Google Search Engine
  2. Google AdWords
  3. Google One
  4. Google Chrome

Answer: B) Google AdWords

Explanation:

The Google AdWords program allows businesses to advertise their products, services, offerings, applications, as well as other products to internet users.

Discuss this Question


5. Which of the following is TRUE about Google AdWords?

  1. Advertisers can bid on this online platform.
  2. There are certain keywords that advertisers bid on that are relevant for the growth of the company and perfect for the competition.
  3. Google's search boxes feature clickable ads with these perfectly chosen keywords.
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The following is TRUE about Google AdWords -

  1. Advertisers can bid on this online platform.
  2. There are certain keywords that advertisers bid on that are relevant for the growth of the company and perfect for the competition.
  3. Google's search boxes feature clickable ads with these perfectly chosen keywords.

Discuss this Question


Advertisement

6. ____ are the hallmarks of Google AdWords.

  1. Auctions
  2. Bids
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

Auctions and bids are the hallmarks of Google AdWords.

Discuss this Question


7. Essentially, Google makes money from the searches by charging the advertisers a fee for those ____.

  1. Numbers
  2. Clicks
  3. Prices
  4. Dates

Answer: B) Clicks

Explanation:

Essentially, Google makes money from these searches by charging the advertisers a fee for these clicks.

Discuss this Question


8. Google AdWords may or may not be effective for a company if they bid on the ____ keywords.

  1. Right
  2. Wrong
  3. Incorrect
  4. None

Answer: B) Wrong

Explanation:

Google AdWords may or may not be effective for a company if they bid on the wrong keywords.

Discuss this Question


9. Investing money in the ____ are required of advertisers.

  1. Right keywords
  2. Writing strong content
  3. Using ads with CTRs
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

Investing money in the right keywords, writing strong content, and using ads with high CTRs are required of advertisers.

Discuss this Question


10. A typical Google AdWords campaign will place ads across ___ broad networks to reach a wide audience and gain new customers.

  1. Two
  2. Three
  3. Four
  4. Five

Answer: A) Two

Explanation:

A typical Google AdWords campaign will place ads across two broad networks to reach a wide audience and gain new customers

Discuss this Question


Advertisement

11. Which of the following are two broad networks specified in question 10?

  1. Search
  2. Display
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

The Search and Display networks are two broad networks specified in question 10.

Discuss this Question


12. ____ network is a network of search engines where advertisers bid on keywords, and it displays related ads when searchers enter those keywords on a search engine.

  1. Search
  2. Display
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: A) Search

Explanation:

It is a network of search engines where advertisers bid on keywords, and it displays related ads when searchers enter those keywords on a search engine.

Discuss this Question


13. Advertisers can ____ their ads on Google Display Network websites as banner-style ads and on other websites which are part of the network.

  1. Discrete
  2. Display
  3. Displace
  4. Distorted

Answer: B) Display

Explanation:

Advertisers can display their ads on Google Display Network websites as banner-style ads and on other websites which are part of the network.

Discuss this Question


14. A ____ is a word or phrase that a user enters into a search engine to find information.

  1. Text
  2. Keyword
  3. AdWords
  4. Search Engine

Answer: B) Keyword

Explanation:

A keyword is a word or phrase that a user enters into a search engine to find information.

Discuss this Question


15. What is the full form of SERP?

  1. Search Engine Results Pointer
  2. Search Engine Rituals Pointer
  3. Search Engine Results Page
  4. Social Engine Results Page

Answer: C) Search Engine Results Page

Explanation:

The full form of SERP is Search Engine Result Pages.

Discuss this Question


Advertisement

16. ____ that are powerful and have good quality scores appear as Google Ads with top searched links if they are powerful and have good quality scores.

  1. Keywords
  2. Ads
  3. Texts
  4. None

Answer: A) Keywords

Explanation:

Keywords that are powerful and have good quality scores appear as Google Ads with top searched links if they are powerful and have good quality scores.

Discuss this Question


17. In order to drive traffic to their websites and ads, advertisers use ____.

  1. Keyword Rehabilitation Tools
  2. Keyword Research Tools
  3. Keyword Reconsize Tools
  4. Keyword Remuneration Tools

Answer: B) Keyword Research Tools

Explanation:

In order to drive traffic to their websites and ads, advertisers use keyword research tools.

Discuss this Question


18. Which of the following keywords is/are most expensive?

  1. Insurance
  2. Loans
  3. Mortgage
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The following keywords are most expensive -

  1. Insurance
  2. Loans
  3. Mortgage

Discuss this Question


19. ____ is/are the sector(s) with the most expensive keywords.

  1. Finance
  2. Industry
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

Finance and industry are the two sectors with the most expensive keywords.

Discuss this Question


20. PPC ( ____ ) advertisements in the finance and industry sectors charge Google a high cost for these expensive keywords.

  1. Pay-per-click
  2. Pay-per-sale
  3. Pay-per-lead
  4. All of the above

Answer: A) Pay-per-click

Explanation:

PPC (pay-per-click) advertisements in the finance and industry sectors charge Google a high cost for these expensive keywords.

Discuss this Question


Advertisement

21. Finance-related keywords are among the most expensive keywords for ____, so if someone begins a startup related to finance, he or she will need to pay a lot to use the service for advertising.

  1. Google AdWords
  2. Google Marketing
  3. Google One
  4. Google Chrome

Answer: A) Google AdWords

Explanation:

Finance-related keywords are among the most expensive keywords for Google AdWords, so if someone begins a startup related to finance, he or she will need to pay a lot to use the service for advertising.

Discuss this Question


22. The most successful keywords will have a ___ CPC if they have a high quality score.

  1. Low
  2. High
  3. Expensive
  4. Average

Answer: A) Low

Explanation:

The most successful keywords will have a low CPC if they have a high quality score.

Discuss this Question


23. It is true that negative keywords are associated with high CPCs, but when you are bidding on costly keywords at a ____ cost, they become a necessity.

  1. High
  2. Low
  3. Average
  4. None

Answer: A) High

Explanation:

It is true that negative keywords are associated with high CPCs, but when you are bidding on costly keywords at a high cost, they become a necessity.

Discuss this Question


24. Optimized landing pages have a conversion rate of approx. ____, while normal conversion rates are approx. 2% to 3%.

  1. 20% to 30%
  2. 50% to 100%
  3. 50% to 70%
  4. 20% to 50%

Answer: A) 20% to 30%

Explanation:

Optimized landing pages have a conversion rate of approx. 20% to 30%, while normal conversion rates are approx. 2% to 3%.

Discuss this Question


25. ____ networks can connect you with many new customers when you create a brand awareness advertisement for your product.

  1. Display
  2. Search
  3. Net Worth
  4. None

Answer: A) Display

Explanation:

Display networks can connect you with many new customers when you create a brand awareness advertisement for your product.

Discuss this Question


26. Google generates approx. __% of its revenue from online pay-per-click advertisements.

  1. 90
  2. 97
  3. 100
  4. 150

Answer: B) 97

Explanation:

Google generates approx. 97% of its revenue from online pay-per-click advertisements.

Discuss this Question


27. Advertisements are ranked based on their ____.

  1. Maximum Bid times Quality Score
  2. Minimum Bid times Quality Score
  3. Average Bid times Quality Score
  4. Medium Bid times Quality Score

Answer: A) Maximum Bid times Quality Score

Explanation:

Advertisements are ranked based on their Maximum Bid times Quality Score.

Discuss this Question


28. Google AdWords awards the top ad position to the advertiser with the ____ ranking.

  1. Lowest
  2. Average
  3. Highest
  4. Medium

Answer: C) Highest

Explanation:

Google AdWords awards the top ad position to the advertiser with the highest ranking.

Discuss this Question


29. How many bidding approaches are there in Google AdWords?

  1. Two
  2. Three
  3. Four
  4. Five

Answer: A) Two

Explanation:

There are two bidding approaches in Google AdWords.

Discuss this Question


30. Which of the following is/are the bidding approach(es) in Google AdWords?

  1. Traditional
  2. Alternate
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

The following are the bidding approaches in Google AdWords -

  1. Traditional
  2. Alternate

Discuss this Question


Advertisement

31. CPC is the ____ method of paying Google AdWords when an internet user clicks on your AdWords advertisement.

  1. Cost Per Closure
  2. Click Per Cost
  3. Cost Per Click
  4. Click Per Closure

Answer: C) Cost Per Click

Explanation:

CPC is the cost per click method of paying Google AdWords when an internet user clicks on your AdWords advertisement.

Discuss this Question


32. How many bidding methods are there in an alternate approach?

  1. One
  2. Two
  3. Three
  4. Four

Answer: B) Two

Explanation:

There are 2 bidding methods in an alternate approach.

Discuss this Question


33. Which of the following is/are the bidding method(s) in an alternate approach?

  1. CPM
  2. CPA
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

The following are the bidding methods in an alternate approach -

  1. CPM
  2. CPA

Discuss this Question


34. What does CPM extend to?

  1. Cost Per Measure
  2. Cost Per Market Value
  3. Cost Per Merchant
  4. Cost Per Thousand Impressions

Answer: D) Cost Per Thousand Impressions

Explanation:

CPM extend to Cost Per Thousand Impressions.

Discuss this Question


35. The ____ is calculated by calculating the number of impressions for an online advertising campaign.

  1. CPM
  2. CPA
  3. CPC
  4. CTC

Answer: A) CPM

Explanation:

The CPM is calculated by calculating the number of impressions for an online advertising campaign.

Discuss this Question


36. Besides Display Network bidding, CPM bidding can also include ____.

  1. Search Network
  2. Remarketing
  3. Resharing
  4. None

Answer: B) Remarketing

Explanation:

Besides Display Network bidding, CPM bidding can also include remarketing.

Discuss this Question


37. What does A stand for in CPA?

  1. Action
  2. Acquisition
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

'A' stands for Action or Acquisition in CPA.

Discuss this Question


38. Each action/conversion or target cost per action is paid based on the ____ bid cost.

  1. Maximum
  2. Minimum
  3. Median
  4. Mode

Answer: A) Maximum

Explanation:

Each action/conversion or target cost per action is paid based on the maximum bid cost.

Discuss this Question


39. The CPA method requires that you have converted at least 30 times in the ____.

  1. Last month
  2. 30 Days
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

The CPA method requires that you have converted at least 30 times in the last month or 30 days.

Discuss this Question


40. Optimizing conversion rates is what ____ do.

  1. Conversion Enhancement
  2. Conversion Embracement
  3. Conversion Optimizers
  4. Conversion Optimum

Answer: C) Conversion Optimizers

Explanation:

Optimizing conversion rates is what conversion optimizers do.

Discuss this Question


41. Conversion Optimizer is also known as -

  1. CPA Bidding
  2. Target CPC
  3. Target CPA Bidding
  4. Target CPC Bidding

Answer: C) Target CPA Bidding

Explanation:

Conversion Optimizer is also known as Target CPA Bidding.

Discuss this Question


42. ____ is the tool that beginners need if they wish to use Target CPA Bidding.

  1. Google Cost Tracking
  2. Google Click Tracking
  3. Google Conversion Tracking
  4. None

Answer: C) Google Conversion Tracking

Explanation:

Google Conversion Tracking is the tool that beginners need if they wish to use Target CPA Bidding.

Discuss this Question


43. In a campaign, set a relatively low cost per conversion or CPA to achieve ____ conversion rates both in terms of cost and number of conversions.

  1. Lower
  2. Higher
  3. Average
  4. Median

Answer: A) Lower

Explanation:

In a campaign, set a relatively low cost per conversion or CPA to achieve lower conversion rates both in terms of cost and number of conversions.

Discuss this Question


44. You will have a ____ number of conversions with a high cost if you set a relatively high CPA or Cost per Conversion target.

  1. Low
  2. High
  3. Average
  4. None

Answer: B) High

Explanation:

You will have a high number of conversions with a high cost if you set a relatively high CPA or Cost per Conversion target.

Discuss this Question


45. What is/are the advantage(s) of Google Conversion Optimizer?

  1. Free service is offered by Target CPA Bidding.
  2. A constant monitoring of the conversion behavior is performed by Google Conversion Optimizer on a daily basis.
  3. In addition to helping with keywords bids, Google Conversion Optimizer helps you avoid paying too much or too little for converting at or below the expected cost.
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The advantages of Google Conversion Optimizer are -

  1. Free service is offered by Target CPA Bidding.
  2. A constant monitoring of the conversion behavior is performed by Google Conversion Optimizer on a daily basis.
  3. In addition to helping with keywords bids, Google Conversion Optimizer helps you avoid paying too much or too little for converting at or below the expected cost.

Discuss this Question


46. What is/are the disadvantage(s) of Google Conversion Optimizer?

  1. Transparency
  2. Control
  3. Trust
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The disadvantages of Google Conversion Optimizer are -

  1. Transparency
  2. Control
  3. Trust

Discuss this Question


47. How to optimize the conversion optimizer?

  1. In order to find the optimal bid levels quickly, choose relevant and appropriate keywords for bidding.
  2. It is important that the written text you use for your ad is attractive and relevant.
  3. Landing pages for your advertisement should not contain fake words or overly-long texts just to attract searchers.
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

To optimize the conversion optimizer -

  1. In order to find the optimal bid levels quickly, choose relevant and appropriate keywords for bidding.
  2. It is important that the written text you use for your ad is attractive and relevant.
  3. Landing pages for your advertisement should not contain fake words or overly-long texts just to attract searchers.

Discuss this Question


48. ____ are all included in campaign groupings.

  1. Geolocation
  2. Product type
  3. Device segmentation
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

Geolocation, product type, and device segmentation are all included in campaign groupings.

Discuss this Question


49. Using ____, you can find and organize new keywords without having to spend a considerable amount of time and effort.

  1. Adstream
  2. Wordstream
  3. Keywordstream
  4. AdWordstream

Answer: B) Wordstream

Explanation:

Using Wordstream, you can find and organize new keywords without having to spend a considerable amount of time and effort.

Discuss this Question


50. Which of the following is/are the cost affecting factor(s) to create a campaign?

  1. Keywords
  2. Your bids
  3. Ad Extensions
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

  1. Keywords
  2. Your bids
  3. Ad Extensions

Discuss this Question


51. You can improve the effectiveness of your ad by selecting ____ you put in it.

  1. Good keywords
  2. Improving the CTR of your ad
  3. Improving the quality of the content
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

You can improve the effectiveness of your ad by selecting good keywords, improving the CTR of your ad, as well as improving the quality of the content you put in it.

Discuss this Question


52. Which of the following comes as a/the step(s) to advertise on google adwords?

  1. Find and determining the audience
  2. Conduct keyword research
  3. Build remarketing lists
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The following comes as the steps to advertise on google adwords -

  1. Find and determining the audience
  2. Conduct keyword research
  3. Build remarketing lists

Discuss this Question


53. The ____ identifies the products and keywords at which the searched terms are sold, their costs, and their competitors.

  1. Keyword tool
  2. Keyword Ad
  3. Keyword Function
  4. Keyword feature

Answer: A) Keyword tool

Explanation:

The keyword tool identifies the products and keywords at which the searched terms are sold, their costs, and their competitors.

Discuss this Question


54. It is possible to ____ CTR by using headlines related to the ads that are compelling and appealing.

  1. Increase
  2. Decrease
  3. Minimize
  4. Compress

Answer: A) Increase

Explanation:

It is possible to increase CTR by using headlines related to the ads that are compelling and appealing.

Discuss this Question


55. Ads with emotional content get a high click-through rate?

  1. True
  2. False
  3. Can't say
  4. Maybe

Answer: A) True

Explanation:

It is TRUE that ads with emotional content get a high click-through rate.

Discuss this Question


56. A ____ page is a page that leads users to your website and explains your product.

  1. Home
  2. About
  3. Landing
  4. Contact

Answer: C) Landing

Explanation:

A landing page is a page that leads users to your website and explains your product.

Discuss this Question


57. A well-crafted landing page may greatly ____ the chances of your ads getting clicked and then showing some interest after the visit, or it may simply ensure that searchers continue their search elsewhere.

  1. Increase
  2. Decrease
  3. Minimize
  4. None

Answer: A) Increase

Explanation:

A well-crafted landing page may greatly increase the chances of your ads getting clicked and then showing some interest after the visit, or it may simply ensure that searchers continue their search elsewhere.

Discuss this Question


58. Which of the following should be kept in mind while creating a landing page?

  1. It is essential to minimize the amount of information on land pages because it is the most important part of the site.
  2. A product or service advertisement should highlight the best features of the product or service so that the customer can get the most benefits from it.
  3. Make sure your landing page or ad contains a CTA (call-to-action) that encourages the visitor to continue.
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The following should be kept in mind while creating a landing page -

  1. It is essential to minimize the amount of information on land pages because it is the most important part of the site.
  2. A product or service advertisement should highlight the best features of the product or service so that the customer can get the most benefits from it.
  3. Make sure your landing page or ad contains a CTA (call-to-action) that encourages the visitor to continue.

Discuss this Question


59. What conversion tools help?

  1. The tool tells you how much each click resulted in for your advertisement.
  2. Leads, downloads, sign-ups, and other activities can be filtered.
  3. It also allows you to optimize the bids, keywords, and ad text for the non-working areas.
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

Conversion tools helps in -

  1. The tool tells you how much each click resulted in for your advertisement.
  2. Leads, downloads, sign-ups, and other activities can be filtered.
  3. It also allows you to optimize the bids, keywords, and ad text for the non-working areas.

Discuss this Question


60. An advertiser's price per click (CPC) and position are determined by a/an ____ run by Google when a search query is entered.

  1. Survey
  2. Auction
  3. Research
  4. Market Research

Answer: B) Auction

Explanation:

An advertiser's price per click (CPC) and position are determined by an auction run by Google when a search query is entered.

Discuss this Question


61. Which of the following is/are the features of Google AdWords?

  1. Keyword Planner Tool
  2. Google Ads Editor
  3. Reach Planner
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The following are the features of Google AdWords -

  1. Keyword Planner Tool
  2. Google Ads Editor
  3. Reach Planner

Discuss this Question


62. Advertisers can use ____ to plan new campaigns for search networks or expand their existing campaigns.

  1. Keyword Planner Tool
  2. Google Ads Editor
  3. Reach Planner
  4. AdWords Express

Answer: A) Keyword Planner Tool

Explanation:

Advertisers can use Keyword Planner Tool to plan new campaigns for search networks or expand their existing campaigns.

Discuss this Question


63. The Keyword Planner helps you select the most profitable keywords based on the ____.

  1. Average monthly searches
  2. Competition types
  3. CPC rates
  4. All of the above

Answer: D) All of the above

Explanation:

The Keyword Planner helps you select the most profitable keywords based on the average monthly searches, competition types, and CPC rates.

Discuss this Question


64. Advertisers can edit and make changes to advertisements using ____, which is a downloadable program.

  1. Reach Planner
  2. AdWords Express
  3. Google Ads Editor
  4. Excluding the IP Addresses

Answer: C) Google Ads Editor

Explanation:

Advertisers can edit and make changes to advertisements using Google Ads Editor, which is a downloadable program.

Discuss this Question


65. Ads can be updated ____ by using Google Ads Editor.

  1. Offline
  2. Online
  3. At the time of execution
  4. At the time of addition

Answer: A) Offline

Explanation:

Ads can be updated offline by using Google Ads Editor.

Discuss this Question


66. By using ____, advertisers are able to increase the reach of their video ads and forecast where their ads will be seen by internet searchers.

  1. Video Search
  2. Video Ads
  3. Reach Planner
  4. Reach Search

Answer: C) Reach Planner

Explanation:

By using Reach Planner, advertisers are able to increase the reach of their video ads and forecast where their ads will be seen by internet searchers.

Discuss this Question


67. AdWords Express was previously known as -

  1. Google One
  2. Google Boost
  3. Booster Express
  4. Google Booster

Answer: B) Google Boost

Explanation:

AdWords Express was previously known as Google Boost.

Discuss this Question


68. By automating ____, AdWords Express helps small businesses.

  1. Keyword Management
  2. Ad Placement
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

By automating keyword management and ad placement, AdWords Express helps small businesses.

Discuss this Question


69. Google AdWords Partner Certification is also known as -

  1. Google AdWords Certification Program
  2. Google Partners
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

Google AdWords Partner Certification is also known as Google AdWords Certification Program and Google Partners.

Discuss this Question


70. What is the full form of RLSA?

  1. Resharing Lists of Search
  2. Remarketing Lists of Search
  3. Retargeting Lists of Search
  4. Resubmitting Lists of Search

Answer: B) Remarketing Lists of Search

Explanation:

The full form of RLSA Remarketing Lists of Search.

Discuss this Question


71. ____ text search ads can be planned accordingly with RLSA.

  1. Traditional
  2. Advanced
  3. Modern
  4. None

Answer: A) Traditional

Explanation:

Traditional text search ads can be planned accordingly with RLSA.

Discuss this Question


72. Remarketing can be done ____ by displaying product advertisements based on the product or service an individual has visited in the past.

  1. Statistically
  2. Dynamically
  3. Traditionally
  4. None

Answer: B) Dynamically

Explanation:

Remarketing can also be done dynamically by displaying product advertisements based on the product or service an individual has visited in the past.

Discuss this Question


73. What does Google Ads Manager Account also known as?

  1. MCC
  2. My Client Center
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

Google Ads Manager Account is also known as MCC or My Client Center.

Discuss this Question


74. A Google AdWords Manager Account allows you to manage multiple Google AdWords accounts from ___ dashboard and login.

  1. One
  2. Two
  3. Three
  4. Multiple

Answer: A) One

Explanation:

A Google AdWords Manager Account allows you to manage multiple Google AdWords accounts from one dashboard and login.

Discuss this Question


75. ____ agencies generally use Google Ads Manager accounts to manage a large and heavy folder of clients' accounts.

  1. Advertising
  2. Marketing
  3. Both A and B
  4. None of the above

Answer: C) Both A and B

Explanation:

Advertising and marketing agencies generally use Google Ads Manager accounts to manage a large and heavy folder of clients' accounts.

Discuss this Question


76. Smart Shopping uses automated bidding strategies for the promotion of products listed in Google Merchant Center to combine the features of Standard Shopping and ____.

  1. Traditional Remarketing
  2. Display Remarketing
  3. Offline Remarketing
  4. None of the above

Answer: B) Display Remarketing

Explanation:

Smart Shopping uses automated bidding strategies for the promotion of products listed in Google Merchant Center to combine the features of Standard Shopping and Display remarketing.

Discuss this Question


77. AdWords Grants featured program was launched in which year?

  1. 2002
  2. 2003
  3. 2004
  4. 2005

Answer: B) 2003

Explanation:

AdWords Grants featured program was launched in the year 2003.

Discuss this Question


ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT




Comments and Discussions!




Languages: » C » C++ » C++ STL » Java » Data Structure » C#.Net » Android » Kotlin » SQL
Web Technologies: » PHP » Python » JavaScript » CSS » Ajax » Node.js » Web programming/HTML
Solved programs: » C » C++ » DS » Java » C#
Aptitude que. & ans.: » C » C++ » Java » DBMS
Interview que. & ans.: » C » Embedded C » Java » SEO » HR
CS Subjects: » CS Basics » O.S. » Networks » DBMS » Embedded Systems » Cloud Computing
» Machine learning » CS Organizations » Linux » DOS
More: » Articles » Puzzles » News/Updates

© https://www.includehelp.com some rights reserved.